Kaarten online bestellen kan door een email te sturen naar doelbewust21@outlook.com  Vermeld in de mail je adres gegevens, en om hoeveel kaarten het gaat.  Bingo kaarten inclusief een gratis lot voor de loterij en een twenty one ticket zitten verpakt in een enveloppe.

Door de huidige situatie zijn misschien niet alle verkoop punten open.  Dagwinkel Vorstenbosch is normaal geopend. Kosten zijn €10,00 per set.

Start jou nieuwe jaar 2021 met de kanjer prijs van €221,00

DINSDAG 29 DECEMBER  Aanvang 19:00 uur

Knallend het jaar uit met de crazy twenty one bingo show. Een gezellig avondje bingo via livestream. I.v.m. corona ff anders maar met crazy veel mooie prijzen. Bij elk bingo boekje ontvangt u één  lot voor de gratis loterij en u ontvangt één gratis twenty one ticket. Dit alles zit verpakt in een enveloppe die verkrijgbaar is vanaf 1 december á €10,00 bij de volgende verkooppunten. 

Vorstenbosch - Dagwinkel

Nistelrode - Feel Good Sparkling

Heeswijk/Dinther - Paperpoint

Wat is Crazy Bingo

Voor de mensen die onze crazy bingo avonden eerder hebben bezocht weten dat het prijzen regent. Heb je bingo bij twee rijtjes of een volle kaart dan win jij niet alleen een mooie prijs, ook de beide buren die links en recht langs de bingo winnaar zaten kregen de zelfde prijs zonder zelf bingo te hebben. Op deze manier wordt de kans op een prijs wel erg groot. Verder geven we nog wat andere prijzen weg op een manier die crazy waardig is. Omdat we nu bingo spelen via een live stream mag u vooraf twee namen doorgeven die in geval van bingo ook een prijs winnen.  Dit kunnen bijvoorbeeld vrienden, buren of familie zijn, of iemand van wie jij vind dat hij of zij het verdiend. Het doorgeven van de twee namen moet wel vooraf gebeuren. Hoe u dit doet leest u in de brief die u ontvangt bij aankoop van een bingo boekje. (Het is wel van belang dat de twee personen die u aanmeld zelf ook mee spelen)

Twenty one Ticket

Met dit ticket maak je kans op de twenty one kanjer ter waarde van €221,00  maar we hebben natuurlijk nog veel mooie andere prijzen. U ontvangt één twenty one ticket gratis. Extra twenty one tickets zijn verkrijgbaar bij de bovenstaande verkooppunten en kosten €2,50 p.s. (u kunt alleen mee spelen met de twenty one trekking in combinatie met de bingo, dus met minimaal één bingo boekje) LET OP, U MAG UW TWENTY ONE TICKET(S) PAS OPENEN TIJDENS DE BINGO AVOND OP AANWIJZING VAN DE PRESENTATORS. 

Bij het kopen van een bingo boekje ontvangt u een gesloten enveloppe met daarin de bingokaarten, het gratis lot voor de loterij en het gratis twenty one ticket. In deze enveloppe bevind zich ook een brief met daarop de nodige informatie en uitleg over de avond. 

Haal voortijdig de champagne en de oliebollen in huis dan maken we er samen een mooie avond van en brengen we een toost uit op 2021

Voorwaarden en uitleg

Je hebt een bingo boekje met 5 blaadjes. Elk blaadje is verdeeld in 6 blokken. We spelen 5 verschillende rondes en per ronde spelen we voor:

  • voor 1 rijtje (horizontaal op de gehele kaart)
  • 2 rijtjes (horizontaal in het zelfde blok)
  • de volle kaart (3 rijtjes in het zelfde blok)

Bij een bingo op één rijtje ontvangt alleen de bingo winnaar een prijs.

Bij twee rijtjes of een volle kaart ontvangen de personen die de bingo winnaar heeft opgegeven ook een prijs. LET OP: Bij meerdere tegelijke bingo's wordt er door de notaris door middel van een loterij bepaald wie de bingo winnaar wordt. De verliezer in dit geval ontvangt dan een troostprijs. In dit geval ontvangen dan ook alleen de personen gekopeld een de bingo winnaar een prijs.

Heeft u bingo, dan stuurt u direct een app naar onze bingo notaris. Dit nummer wordt op de bingo avond voor aanvang bekend gemaakt. Vervolgens maakt u een foto van u kaart en stuurt deze direct naar het zelfde nummer zodat wij een controle kunnen uitvoeren.

Leg uw tekefoon alvast in de app stand met de tekst "Bingo" u hoeft in het geval van bingo dan alleen maar op verzenden te drukken. Verder is het handig het telefoon nummer vooraf in uw telefoon op te slaan (bijvoorbeeld onder de naam BINGO NOTARIS) 

Voordat wij beginnen, zenden wij 15 minuten voor aanvang alvast een beeld met geluid uit, zodat je kunt controleren of alle techniek bij jou correct werkt. Zodra je in het videoscherm hieronder tikt of klikt, verschijnen onderin een aantal bedieningsknoppen. De meest rechtse maakt het scherm beeldvullend.

 

 

 

U vind de uitslag van de Buro Lima loterij onder nieuwsoverzicht