CRAZY NIEUWJAARSBINGO LIVESTREAM

SPEEL MEE MET JE VRIENDEN, BUREN, KENNISSEN OF MET JE GEHELE GEZINNETJE!

WIN EEN DAJE TOVERLAND VOOR HET HELE GEZIN!

DINSDAG 4 JANUARI VANAF 19:30 UUR.

We beginnen het gloednieuwe jaar direct met veel prijzen. Naast de gebruikelijke prijzen zitten we ook nog met de prijzen van de afgelaste bingo van 10 december die op deze dag allemaal weg moeten.

Bij aankoop van de bingokaarten die we weer verpakken in een eveloppe ontvang je ook een gratis lot voor de gratis loterij. Verder ontvang je een gratis kraslot voor nog meer prijzen. We starten deze bingo avond om 19:30 uur. Voor de kinderen die mee spelen houden we een extra loterij met aangepaste prijzen. De hoofdprijs liegt er niet om, lekker een dagje TOVERLAND voor het hele gezin.

De enveloppe met bingo kaarten, het gratis lot en de gratis kraskaart zijn  verkrijgbaar  á €10,00 verkrijgbaar bij:

Dagwinkel - Vorstenbosch  /  The Read Shop - Nistelrode of bij Paperpoint in Heeswijk/Dinther.

Online kaartenbestellen:

Stuur een berichtje naar:  doelbewust21@outlook.com

Vermeld de volgende informatie;

Bij onderwerp graag vermelden:  bestelling bingo kaarten

Je naam en adres gegevens

Het aantal kaarten dat wil bestellen

We sturen na het ontvangen van de gegevens een tikkie.

Zodra we het bedrag hebben ontvangen sturen we u de kaarten per post toe.

 

VOORWAARDEN CRAZY BINGO

De naam CRAZY BINGO zegt al genoeg, CRAZY VEEL PRIJZEN! Naast de bingo prijzen die te verdienen zijn houden we ook een gratis loterij en ontvangt iedere deelnemer een grais kraslot. Bij crazuy bingo mag je na aankoop van je bingokaarten twee personen opgeven die als jij bingo hebt de zelfde prijs ontvangen als jij zelf.  DUS DE PRIJS GAAT ER DRIE KEER UIT. de voorwaarde is wel dat de opgegeven pesonen zelf ook mee spelen. Op mde avond zelf worden per bingo ronde de prijzen bepaald. Er zijn op deze avond in totaal 250 prijzen te verdelen.

Bij een dubbele bingo bepaald de organisatie wie de prijs heeft gewonnen. We doen dit door middel van een loterij. de verliezer in dit geval ontvangt een troostprijs. Verder ontvangt de verliezer alleen een prijs en neit de aangemelde personen. Bij voldoende prijzen proberen we ook bij een dubbele bingo beide winnaars dezealde prijs te geven. 

Gewonnen prijzen kunnen worden opgehaald. lokatie en tijd wordt na het winnen van een prijs bekend gemaakt. Dit kan persoonlijk gebeuren of via de live stream.

De livestream wordt verzorgd door FOURSOUNS - Licht-geluid-live streams. 

Team - Doelbewust.