POMPOENFAIR 2022

ZONDAG 2 OKTOBER

 

Door omstandigheden moeten we met onze stand de pompoenfair dit jaar overslaan

 

 

Op zondag 2 oktober staan we met onze stand doelbewust voor het goede doel op de pompoenfair in Vorstenbosch. De pompoenfair is een belevenis voor jong en oud met leuke bezienswaardigheden. Naast een leuke markt met velen leuke kraampjes is veel te doen met pompoenen, zijn er lekkere producten te proeven, is er van alles te beleven voor de kinderen en zijn er natuurlijk heeeel veel pompoenen. de pompoenfair is geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. De pompoenfair vind plaats in en op het terrein van zorgboerderij van der Wijst.  

 

Stand doelbewust voor het goede doel.

Met onze stand verkopen we leuke bruikbare goederen tegen zeer scherpe prijzen. Het aanbod is verschillend van markt tot markt door het aanbod. Voor alles geld op = op

Opbrengst komt ten goede aan divers goede doelen die we steunen.

 .     .     .     .     .     .     .     .     .

 

WALK / BIKE TO FIGHT CANSER

WANDEL OF FIETS MEE TEGEN KANKER EN VOOR KWF

ZONDAG 30 OKTOBER

 

Wandel of fiets mee op deze dag dat we de klok weer een uurtje terug gaan zetten. In deze periode ontplooit de natuur zich in zijn mooiste herst kleuren. Op de flyer vind u de afstanden en starttijden voor de wandeltocht. Fietsen kan vanaf 11 uur op de afstanden 20 en 40 kilometer (fietstochten zijn inclusief een lunchpakket. De opbrengsten van deze dag komen ten goede aan KWF.

.      .      .      .      .      .      .      .      .

CRAZY BINGO

The happy Chris(T)mas crazy bingo geluks show

VRIJDAG 9 DECEMBER

Bingo, maar dan ff anders! laat je verassen de de spectaculaire items deze avond. Naast veel mooie prijzen hebben we weer divere leuke verrassingen voor u in petto. En dit alles in kerstsfeer. Wellicht wordt het jou geluksavond. (Zodra de kaartverkoop start zullen we dit op deze site bekend maken)

.     .     .     .     .     .     .      .     . 

DE STUIK IN KERSTSFEER

ZATERDAG 10 DECEMBER

Op zaterdag 10 december staan we met onze stand doelbewust voor het goede doel op de kerstmarkt in Vorstenbosch. De kerstmarkt is een belevenis voor jong en oud met leuke bezienswaardigheden. Naast een leuke markt met velen leuke kraampjes is veel te bezichtigen en te beleven voor jong en oud. De toegang is gratis.