WALK/BIKE TO FIGHT CANSER

WANDEL OF FIETS TEGEN KANKER VOOR KWF

Op zondag 31 oktober wordt onze jaarlijkse actie dag weer gehouden voor KWF

Wandelen: op deze dag is het weer mogelijk deel te nemen aan een aantal mooie wandeltochten. Wandel door de mooie omgeving waar de natuur in deze face van de herfst op zijn mooist is. Er zijn diverse routes uitgezet. U hebt de mogelijkheid uit de afstanden 5, 10, 15 of 20 kilometer.

Starten op de 5 of 10 kilometer kan tussen 10:00 uur en 12:00 uur.

Starten op de 15 of 20 kilometer kan tussen 08:00 uur en 10:00 uur.

Voor de kinderen die de 5 kilometer lopen hebben we ook een opdracht. verder ontvangen alle kinderen die mee lopen of fietsen een kleine attentie bij terugkomst.

Fietsen: Op deze dag is het weer mogelijk deel te nemen aan een aantal mooie fietstochten. Fiets door de mooie omgeving waar de natuur in deze face van de herfst op zijn mooist is. U maakt een mooie tocht door het mooie natuurgebied Slabroek. Er zijn twee routes uitgezet. u hebt de mogelijkheid uit de afstanden 20 of 40 kilometer.

U kan inschrijven en starten vanaf  Bar de Ketel in Vorstenbosch. Het adres is Kerkstraat 13. 5476KA

Na afloop kan u gratis genieten van een lekkere kop warme soep. Voor de wandelaars is er op de centrale pauze plaats 10, 15 en 20 kilometer een kop koffie met natuurlijk een lekker Brabants kukske. Laat u verrassen door de diverse gesponsorde extra's 

Indien u kiest om te gaan fietsen dan ontvangt u bij inschrijving een pakketje met een drankje en diverse lekkers. U bepaald zelf waar u stopt om hiervan te genieten. In het natuur van Slabroek zijn diverse plaatsen om even te stoppen.

Inschrijfkosten zijn voor volwassenen €5,00 en voor kinderen €2,00 

We hopen u te mogen begroeten op zondag 31 oktober. Hopelijk brengt u voor ons het zonnetje mee!

Voor gesponsorde onderdelen geld Op = Op

Aangegeven kilometers kunnen wat afwijken en zijn dus +/- afstanden.

Deelnemen aan de wandel of fietstocht geschied op eigen verantwoording.