25. nov, 2020

Crazy Bingo show (Dinsdag 29 december)

Na bijna een jaar van stilte i.v.m. de huidige situatie rondom corona gaan we toch nog wat organiseren op het randje van 2020. Op dinsdag 29 december houden we onze crazy bingo via een live stream. alle informatie vind u elders op deze site.

10. jan, 2020

Goede doelen fest 3.0

Vrijdag 18 en zaterdag 19 januari vind er onder de noemer "GOEDE DOELEN FEST 3.0" weer een twee daags feest plaats in Vorstenbosch. De avonden worden gehouden in de schuur van de family van der Sanden aan de Watersteeg 20. De avonden starten om 20:00 uur. Diverse live bands met o.a. The Yellow Pants en The All Stars zullen er een waar feest van maken.
De avonden worden georganiseerd om geld in te zamelen voor KWF kanker bestrijding Nederland. Onder de naam "Team Kingswood Walks" gaan Ad, Ineke en Anne van der Sanden, Lotte Michielsen, Tom Huberts en Sjan en Harrie Geenen komende zomer deelnemen aan het evenement Alpe d'Huzes. Doelbewust voor het goede doel zal in het feestweekend een Cheque overhandigen en op deze manier een bijdrage leveren aan dit fantastische initiatief. Voor meer info en Tickets voor dit evenement ga je naar Facebook GOEDE DOELEN FEST 3.0

14. dec, 2019

De Stuik in kerstsfeer, GROOTS EN GEZELLIG

De Stuik in kerstsfeer was weer groots en gezellig. Met een nieuwe indeling was de kerstmarkt verfrissend en net even anders. Met diverse nieuwe kraampjes was het weer een ouderwetse gezellige en volle markt. ook ons aandeel met de stand doelbewust voor het goede doel was weer vertegenwoordigt. Het was weer een succes volle editie.

12. dec, 2019

Record aantal bezoekers Crazy Bingo

Op woensdag 11 december hebben we onze Crazy Bingo avond (the Christ (Mas) Special georganiseerd. Naast de velen prijzen die men kon winnen met de bingo kaarten waren er ook deze keer weer veel prijzen die men kon winnen zonder dat men bingo had. Zo hadden we een kerstballen geluksboom met prachtige prijzen. De avond was met een record aantal bezoekers geheel uitverkocht.

11. nov, 2019

Succes volle editie markt E.H.B.O. vereniging

Op zondag 10 november hadden we onze doelbewuste stand een plaatse gegeven op de jaarlijkse markt die wordt georganiseerd door de plaatselijke E.H.B.O. vereniging. De markt vond plaats in gemeenschapshuis de Stuik. Het was voor het eerst dat we deel hebben genomen aan deze markt. Ondanks het prachtige weer op deze zondag was het een zeer geslaagde dag.

9. okt, 2019

Nat en koud tijdens pompoenfair

Na een periode van rust was er op zondag 6 oktober weer de jaarlijkse pompoenfair bij Zorgboerderij van der Wijst in Vorstenbosch. Velen wisten ondanks het slechte weer de weg naar de pompoenfair te vinden. Gelukkig was dit evenement binnen. We kunnen terug kijken op een geslaagde dag.

23. aug, 2019

Nog ff genieten van een nazomertje!

Terwijl we nog ff nagenieten van de zomerzon komen de eerste activiteiten voor het najaar al weer in zicht. Zo vind op zondag 6 oktober alweer de jaarlijkse pompoenfair plaats bij zorgboerderij John en Marga van der Wijst. Ook wij zijn alweer hiervoor in de voorbereidingen, Zo hebben we weer de nodige leveranciers en ondernemers benaderd of ze een steentje willen bijdrage aan het goede doel. Op onze stand vind u dus ook dit jaar weer een aantal aantrekkelijke aanbiedingen. Meer over de pompoenfair leest u op de website van de zorgboerderij. www.zorgboerdeijvanderwijst.nl

27. jun, 2019

SUMMERFESTXXL groots geslaagd.

Het festival SUMMERFESTXXL is een ongekend succes geworden. mede door het fantastiche weer mochten we zo'n 1200 bezoekers ontvangen. Met topacts van o.a. BABY BLUE, LOCO LOCO, HIPPE GASTEN en WOENDERBAAR was het ronduit genieten. gastoptredens van RENE SCHURRMANS, GEBROEDERS KO en PIETJE THOMASSEN deden de sfeer allen nog maar verhogen. Ook de wat kleinere optredens van de APPELHEADS, PROJECT MANAGER, FOUR + ONE en BARRACUDA werden goed ontvangen. Voor ieder die waar dan ook heeft meegewerkt aan het festival, SUPER BEDANKT.

11. mrt, 2019

Kaartverkoop Crazy Bingo van start.

De kaarten voor de super crazy bingo zijn vanaf heden te koop bij de Dagwinkel in Vorstenbosch, In Nistelrode bij de Dio shop en in Heeswijk-Dinther bij Paperpoint kantoor boekhandel. De kaarten kosten €12,50 en op = op. De Crazy Bingo vind plaats op donderdag 18 april in gemeenschaphuis de Stuik te Vorstenbosch. Zaal open vanaf 19:00 uur, de Crazy Bingo start om 20:00 uur.

10. feb, 2019

Record drukke rommelmarkt, Record omzet

Wat een drukte, De toegangspoorten waren amper los en het was al direct schuifvelen over de markt. Vooral de eerste uren was het erg druk, maar ook vanaf het middaguur was het een komen aan gaan van bezoekers. Het was een geweldige dag voor onze stand. Lekker druk zorgde voor een record aan omzet

28. jan, 2019

Line up - Festival "SUMMER FEST XXL" zo goed als rond.

22 en 23 juni wordt er een zomer festival georganiseerd on de noemer SUMMER FEST XXL. De line up voor dit festival is zo goed als rond. Vorige week hebben we nog 2 coverband toegevoegd aan de line up. Voor meer informatie over het festival klik dan op

21. dec, 2018

Zeer druk bezochte kerstmarkt is mooie afluiter van 2018

Het was dringen op sommige hoeken van het kerstmarkt traject. Veel mensen wisten de weg naar gemeenschapshuis de Stuik te vinden. We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde editie. Voor onze goede doelen stand was het een mooie afsluiter van het jaar 2018. We willen dan ook via deze weg iedereen bedanken die ons heeft gesteund of heeft mee gewerkt aan dit prachtige jaar. Ook in 2019 kan je ons weer vinden op diverse locaties.
Voor iedereen fijne kerstdagen en een mooie start van 2019.

23. nov, 2018

Volle zaal zorgt voor succesvolle bingo avond

Crazy bingo met een crazy volle zaal en crazy veel mooie prijzen waren de ingrediënten van een geslaagde bingo avond in gemeenschapshuis de Stuik. Op deze avond die het thema "super surprise" had meegekregen mocht een bezoek van Sinterklaas niet ontbreken. samen met twee zwarte pieten brachten zij voor alle aanwezigen een klein cadeautje mee. Onze volgende Crazy Bingo vind plaats op woensdag 18 april 2019. met als thema "de BBQ editie" zijn er weer veel mooie prijzen te verdienen. De kaartverkoop start direct na de carnaval op de bekende verkoop adressen.

7. okt, 2018

Succes volle Pompoenfair

Vandaag 7 oktober stonden op de pompoenfair bij zorgboerderij van der Wijst in Vorstenbosch. We hebben een zeer succesvolle dag achter de rug. het was erg druk. Meer dan 1500 bezoekers waren aanwezig en bezochten onze kraam speciaal voor het goede doel.

8. okt, 2018

Hij komt er weer aan de super crazy bingo avond

De zomer weet dit jaar niet van ophouden, toch gaan we weer aan het werk met de voorbereidingen van diverse activiteiten. Op woensdag 21 november staat hij weer op de kalender. "de Crazy Bingo avond" deze keer met als thema "Super surprise" Zo als in de vorige editie zijn er weer veel prijzen te verdienen, zelfs als je hellemaal geen bingo hebt kan je een mooie prijs winnen. Dat maakt het zo crazy. Verder houden we een gratis loterij. De avond vind plaats in de Stuik te Vorstenbosch. de zaal gaat open om 19:00 uur, De bingo start om 20:00 uur. Toegangskaarten a'12,50 zijn in week 42 vanaf(woensdag 17 oktober) verkrijgbaar bij de Dagwinkel in Vorstenbosch, Dio shop in Nistelrode, kantoor boekhandel paperpoint in Heeswijk-Dinther en bij de Gemeenschaps huis de Stuik. OP=OP. De opbrengst komt ten goede aan diverse jeugdverenigingen uit Vorstenbosch en Stichting Buro Lima te Heeswijk-Dinther.

19. jun, 2018

Doelbewuste loterij start op 8 juli. 2018

Op weg naar het grote goede doelen zomerspektakel in de zomer van 2019 organiseren we een mega goede doelen LUCKY loterij. De verkoop van de loeten start op zondag 8 juli 2018. er zijn weer veel mooie prijzen te winnen. De grote super trekking vind plaats op zondag 23 juni 2019. Maar er zijn ook maandelijkse prijzen te winnen. Vanaf 1 september 2018 starten de 10 maandelijkse trekkingen en zijn de uitslagen maandelijks terug te vinden op deze website. Klik op de menubalk op het kopje "LOTERIJ" "Ben jij LUCKY, speel dan mee want geluk begint als je het met een ander deelt". Loten de gehele looptijd verkrijgbaar bij Johnny en Mieke's Dagwinkel in Vorstenbosch. Maar er zijn ook verkopers die u de loten aanbieden. Aarzel niet en steun door het kopen van de loten het goede doel, en bedenk dat geluk begint wanneer je het met andere deelt.

Doelbewuste actie's voor stichting Buro Lima en diverse jeugdverenigingen.

4. jun, 2018

Nieuwe datum voor flessen ophaaldag

Door omstandigheden moeten we de geplande ophaaldag van 23 juni doorschuiven naar een later tijdstip. I.v.m. de naderende vakanties hebben we nu de ophaaldag vastgezet op zaterdag 1 september.
Nadere informatie over deze flessen ophaaldag volgt later.

31. mrt, 2018

Zeer succesvolle crazy bingo avond

Ongeveer honderd en vijftig bezoekers hebben weer genoten van een prachtige bingo avond. Onder de noemer crazy bingo regent het prijzen. Niet alleen als je bingo hebt kon je in de prijzen vallen. ook op diverse andere manieren was het mogelijk om mooie prijzen te winnen. Zo ging een bezoeker zonder zelf bingo te hebben met 3 prachtige boodschappen pakketten naar huis. Mocht je ook eens mee willen spelen op een van onze crazy bingo avonden houd dan de website in de gaten wanneer we onze volgende crazy bingo avond op de kalender hebben staan.

26. jan, 2018

Zondag 4 februari doelbuwust op de markt

Op zondag 4 februari staan we voor het goede doel weer op de rommelmarkt in Vorstenbosch. Het Gilde St. Antonius Abt opent de poorten om 09:30 voor het publiek. De grote hal staan weer vol met kramen en 2e hands goederen. In het bar gedeelte staan we met onze kraam voor het goede doel. we hebben weer veel doelbewuste acties voor u. De toegang kost €2,00 per persoon. De markt is geopend tot 16:30 uur.

28. nov, 2017

Bezoek de gezellige en sfeervolle kerstmarkt

de Stuik in Kerstsfeer - Zaterdag 9 december 2017 - Toegang gratis. Kom de gezeligheid en de kerstsfeer proeven. Er is weer een divers aanbod voor en rondom de kerst. Leuke aanbiedingen. Allerlei activiteiten zoals muziek, zang, dans en spelletjes voor jong en oud. Diverse proeverijen en een hapje en een drankje. Iedereen is welkom tussen 18:00 en 21:30 uur.
Gemeenschapshuis De Stuik - Schoolstraat 14 - Vorstenbosch.
info@de-stuik.nl en facebook De Stuik

4. nov, 2017

Hoor de wind waait tijdens herfstwandeltocht voor KWF

Tijdens de jaarlijkse wandeltocht die we organiseren voor KWF (Kankerbestrijding Nederland) was het behoorlijk onstuimig. Lekker uitwaaien tijdens de diverse afstanden die door ongeveer 400 deelnemers werd gelopen. We kunnen terug kijken op een geslaagde editie van ons wandelevent 2017.

2. okt, 2017

Uitslag Buro Lima loterij.

Hier onder staan de 25 winnaars van een hoofdprijs, een levensmiddelen pakket of een diner bon. Prijswinnaars worden nog persoonlijk benaderd. gewonnen hoofdprijzen worden binnen 3 weken thuis bezorgd.
De eindcijferprijzen zijn gevallen op eindcijfer 5. alle lotenkopers die een lot hebben met eindcijfer 5 kunnen de prijs tot 1 november ophalen bij Johnny en Mieke's Dagwinkel in Vorstenbosch. Prijs kan allen worden ontvangen tegen inlevering van het lot.

25 hoofprijswinnaars: R Wolffelaars lot nr. 0956 - Wim Rijkers lot nr. 0031 - Coen Jansen lot nr. 0660 - Rene Nooyen lot nr. 0252 - Michel Dominicus lot nr. 1156 - Lindsey Vogels lot nr. 0448 - Tiny van Schijndel lot nr. 0100 - Geert van Rijnsbergen lot nr. 0620 - Luuk Somers lot nr. 0171 - Walter Well lot nr. 0675 - Henny van de Heijden lot nr. 0280 - Leo Timmers lot nr. 0154 - Ton van de Crommenacker lot nr. 0883 - Bertha van de Ven lot nr. 0510 - Peter van de Heijden lot nr. 0952 - Simone Vogels lot nr. 0461 - Gonni van de Ven lot nr. 0994 - Mickel van de Akker lot nr. 0550 - Hans van de Velden (JO17) lot nr. 0468 - H Carsten lot nr. 1201 - Bram van de Tillart lot nr. 0443 - Henny van Houtum lot nr. 0575 - Wim Rijkers lot nr. 0033 - Jan Lucassen lot nr. 1222

2. okt, 2017

Actie Buro Lima brengt €7500,00 op.

Wat een prachtig bedrag. €7500,00 euro voor stichting Buro Lima te heeswijk-Dinther. Dit bedrag werd afgelopen zondag op de cheque geschreven door Burgemeester Moorman van de gemeente Bernheze die we speciaal voor deze gelegenheid hadden gevraagd. Meer info volgt dinsdag 3 oktober. Ook worden er dan foto's geplaatst van het evenement.

18. sep, 2017

Burgemeester Moorman komt cheque overhandigen

We hadden een aantal weken geleden een brief geschreven met het verzoek of het mogelijk zou zijn dat onze burgemeester mevr. Marieke Moorman op zondag 1 oktober bereid zou zijn om samen met ons de cheque te overhandigen aan stichting Buro Lima. Met trots hebben we het bericht ontvangen dat onze burgemeester ons verzoek gaat vervullen. deze zondag 1 oktober is de afsluiting van een jaar lang geld inzamelen voor deze stichting. De cheque met het bedrag zal rond de klok van 16:30 uur worden onthuld en worden overhandigd. Na het overhandigen van de cheque gaan we het Buro Lima Live Event afsluiten en een feestje bouwen met een optreden van Rene Schuurmans.

21. aug, 2017

Vakantie voorbij - Kaartverkoop gestart

Voor velen is de vakantie voorbij en nog een weekje en dan gaan ook de kinderen weer naar school. Dit betekend ook voor ons dat het BURO LIMA LIVE WEEKEND nu snel dichterbij komt. We zijn dan ook begonnen met de kaartverkoop voor het benefit weekend dat we organiseren voor de Stichting Buro Lima. Kaarten voor de Brabantse avond met 't Boekels Kwartierke en Cohda KREK en de feestavond met coverband Ruizzz zijn vanaf heden verkrijgbaar. De kaarten kosten €7,50 per avond in de voorverkoop. Aan de kassa gaan de kaarten €10,00 kosten. Voorverkoopadressen zijn: Vorstenbosch: Johnny en Mieke's Dagwinkel en cafetaria de Schaapskooi. Nistelrode: Dio Sparkling shop. Loosbroek: Dagwinkel John Schouten en Kaarten zijn in Heeswijk-Dinther verkrijgbaar bij Paperpoint kantoor boekhandel. Het programma met o.a. René Schuurmans is gratis toegankelijk.

24. jul, 2017

FF pauze

Voor velen staat de wel verdiende vakantie voor de deur. Ook bij Buro Lima gaan ze genieten van vakantie. Ze gaan de kinderen ook deze zomer weer een geweldige week bezorgen zodat ook zij kunnen genieten van een jaarlijkse adempauze. ook wij gaan weliswaar van vakantie genieten, maar stilstaan doen we niet. We zijn druk met de laatste voorbereidingen voor het grote Buro Lima Live weekend dat op 29 en 30 september en op 1 oktober gaat plaatsvinden. Momenteel worden de posters en toegangskaarten gedrukt. vanaf 1 augustus zijn deze verkrijgbaar bij diverse voorverkooppunten. Ook starten we binnenkort met de verkoop van de loten voor de grote loterij. Voor die op vakantie gaan veel plezier en natuurlijk veel zonneschijn.

2. jun, 2017

Wandeltocht en Braderie

Een druk, warm maar zeer waardevol weekend hebben we achter de rug tijdens Vorstenbosch pakt uit 2017. Velen hebben de stoute schoenen aangetrokken op Hemelvaartsdag en hebben deelgenomen aan de wandeltocht. Op de zondag na Hemelvaart was er ook nog een braderie waar we met twee kramen actief waren voor Buro Lima. Door de warmte hebben we helaas de kinderen van de stichting die op deze dag zelf met een aantal ouders een marktkraam bemanden naar huis gestuurd. Met ruim 30 graden en een strak blauwe lucht met veel zonneschijn was het onverantwoord om deze kinderen langer te laten helpen.
Maar voor alles is een oplossing en zo hebben we later op de dag de twee kramen samengevoegd. het was een geweldige dag en de geldmeter voor Buro Lima is weer met stip gestegen.

19. mei, 2017

Weer twee namen bekend voor het Lima Live Weekend

We zijn druk met het invullen van het grote Lima Live weekend. We kunnen met trots melden dat we voor de zaterdag (30 september) de geweldige coverband Ruizzz hebben vastgelegd. Aan het programma van de zondag middag kunnen we ook een grote naam toevoegen. we gaan het Lima Live weekend namelijk afsluiten met een optreden van RENE SCHUURMANS. Deze beide toevoegingen aan het programma zijn mogelijk gemaakt door Jumbo Supermarkten.

12. mei, 2017

Crazy Bingoavond Crazy geslaagd.

Wat een avond, die crazy bingo avond op donderdag 11 mei.
Met 160 aanwezige was het een top avond en zat de zaal bij de Schaapskooi in Vorstenbosch tot op de laatste stoel vol. Niemand ging op deze fantastische avond met lege handen naar huis. Weer een top avond voor Buro Lima. De teller loopt gestaagd op. Op 1 oktober maken we het totale bedrag bekend.

29. mrt, 2017

Zeer geslaagd baraktoernooi voor Buro Lima

Tijdens de biljartkampioenschappen in Vorstenbosch hebben we 9 dagen lang een barak toernooi georganiseerd. Het was ook dit jaar weer een groot succes. De eerste plaats was voor Jordy Kanters die met een punten aantal van 118 de verdiende winnaar was van de hoofdprijs. Een diner cheque t.w.v. 100,- geschonken door eetcafe de Ketel. De opbrengst van het barak toernooi komt ten goede aan Buro Lima. Er volgen nog diverse leuke acties en op 1 oktober gaan we het bedrag bekend maken en de cheque overhandigen tijdens het Buro Lima Live Event. Op de tweede plaats eindigde William van Daal en Thijs Somers werd derde bij het barak toernooi. We bedanken de organisatie en de deelnemers. Ook willen we Frank en Jeanette van de Schaapskooi bedanken voor de gezellige en gemoedelijke gastvrijheid.

23. mrt, 2017

Kaartverkoop Crazy Bingo van start

De kaartverkoop voor de crazy Bingo avond die we houden op donderdag 11 mei in cafe zaal de Schaapkooi in Vorstenbosch is van start. de Kaarten zijn a`10,00 te koop bij de volgende verkooppunten± Dagwinkel Vorstenbosch / cafetaris de Schaapskooi Vorstenbosch / Dagwinkel Loosbroek / Dio Spranklin shop Nistelrode en Papperpoint in Heeswijk Dinther. De toeganskaart is op donderdag 11 mei om te wisselen voor een bingokaart. Tijdens deze bingo avond kunnen er ook meerdere bingokaarten worden gekocht. Verder hebben we op de bingo avond een leuke koopjesstand met leuke aanbiedingen en dit alles t.b.v. stichting Buro Lima.

9. mrt, 2017

Groen licht voor wandeltocht

Na het sturen van een motivatiebrief vanuit Buro Lima hebben we groen licht gekregen. De organisatie van Vorstenbosch pakt uit organiseert jaarlijks een lente wandeltocht met de opbrengst voor het goede doel. Op donderdag 25 mei staat deze wandeltocht met diverse afstanden op het programma. De organisatie schenkt jaarlijks een bedrag aan het goede doel en dus dit jaar aan de stichting Buro Lima. Meer info over de wandeltocht kan je vinden op de website: www.vorstenbosch-paktuit.nl

27. feb, 2017

Definitieve datum Buro Lima Live Event bekend

Het was even zoeken in de agenda van Vorstenbosch-info om een vrij weekend te vinden maar het is gelukt. In het weekend van 29 en 30 september en zondag 1 oktober vind het Buro Lima Live Event plaats. Het Live Event zal plaats vinden in Café-zaal de Schaapskooi te Vorstenbosch. Hoe het programma er precies uit gaat zien kunnen we nog niet zeggen. We zijn druk met het invullen hiervan. Gedacht wordt aan een Live muziek avond op vrijdag voor de wat jongere bezoeker. De zaterdag avond willen we invullen met een Brabantse avond. De zondag wordt ge grote finale dag met Live muziek en entertainment voor jong en oud. Op deze dag maken we het bedrag bekend wat de actie voor Buro Lima heeft opgebracht en zullen we de cheque overhandigen.
Houd de website in de gaten want zodra we meer nieuws hebben over de invulling van het Buro Lima Live Event zullen we dit met u delen. Wat belangrijk is dat u de datum 29 en 30 september en zondag 1 oktober vast blokt in uw agenda. Want het wordt een geweldig spektakel.

5. feb, 2017

Stormloop tijdens actie op rommelmarkt Gilde

Op zondag 5 februari stonden we met een koekjes actie op de rommelmarkt bij het gilde in Vorstenbosch. Jaarlijks wordt er op de eerste zondag van februari een rommelmarkt georganiseerd waar bij we met een stand t.b.v. het goede doel mogen staan in het café gedeelte van het prachtige clubgebouw. Bezoekers komen vooraf, of later als ze de rommelmarkt hebben bezocht ten aller tijde langs onze kraam. Waar we niet op hadden gerekend was de enorme drukte. Vanaf het tijdstip dat de poort los ging konden we met z'n tweeën het amper bijhouden. Wat een succes. Achteraf hoorde we van de organisatie dat zo'n 640 bezoekers de markt bij het gilde wisten te vinden. Het was een gezellige dag waar bij we de organisatie complimenteren. Een goed verzorgde markt is waarschijnlijk het geheim achter dit grote succes. Niet alleen voor het Gilde zelf maar ook voor alle kraamhouders. De markt duurde tot 15:30 uur maar onze kraam was om 13:30 uur geheel leeg verkocht.

12. dec, 2016

Tweede actie in zelfde weekend

Of het niet op kan, zo was er in het zelfde weekend nog een actie voor Buro Lima. Nou de energie was bijna op de zin om door gaan niet. Tijdens de Vorstenbossche dartkampioenschappen die werden gehouden in zaal de Schaapskooi was gevraagd of we het Fundarten zouden willen organiseren. Natuurlijk zeg ik daar geen nee tegen, Een twee daags toernooi waar bij de deelnemers op een grappige wijze prijzen kunnen verdienen door een aantal pijlen te gooien op het dartbord dat is voorzien van een formulier wat dan weer met de blinde kant op het bord is bevestigd en verdeeld is met allemaal kleine vakjes met daarin waarden in de vorm van cijfers. Misschien een erg ingewikkeld verhaal maar erg gezellig. En wat nog belangrijker is, het werd goed bezocht en de deelnemers hebben er plezier in en daar doen we het voor. Organisatie bedankt dat we het fundarten dit jaar mochten organiseren voor Buro Lima.

10. dec, 2016

Goede start van actie periode Buro Lima

Zaterdag 10 december 2016 zijn we gestart met de eerste actie t.b.v. Buro Lima. Op de kerstmarkt in het gemeenschapshuis de Stuik in Vorstenbosch stonden we met een stand met een tassen actie. Een speciale en leuk gevulde tas die gevuld was met diverse bruikbare en lekkere artikelen. Verder waren er nog diverse andere leuke aanbiedingen te koop en kon men deelnemen aan een tombola. Het was een druk bezochte kerstmarkt en we hebben gelijk velen leuke reacties mogen ontvangen van bezoekers die onze actie een warm hard toedragen. We bedanken de organisatie van deze kerstmarkt die ons belangeloos een stand hadden aangeboden. De opbrengst van deze eerste actie voor Buro Lima maar ook de komende opbrengsten maken we bekend in het speciale Lima Live weekend dat we van de zomer op touw gaan zetten.

19. nov, 2016

Ik was snel onder de indruk, we gaan geld inzamelen voor stichting Buro Lima.

We gaan een actie periode starten voor stichting Buro Lima. Deze stichting is gevestigd in Heeswijk-Dinther. Buro Lima is een stichting voor pedagogische begeleiding en ondersteuning. Als ouder wilt u graag het beste voor uw kind. U wilt uw kind een fijn en gelukkig leven bieden en opvoeden in een veilige en vertrouwde omgeving. Natuurlijk wilt u hem ook meegeven dat hij geliefd is en zichzelf mag zijn. Het is niet altijd gemakkelijk om de zorg van uw kind te delen met anderen. Bij Buro Lima beseffen we dat. Om de juiste plek voor uw kind te kiezen is vooral vertrouwen nodig.

In oktober 2016 ontving ik een berichte op mijn Facebook pagina met het verzoek te stemmen tijdens de Rabobank clubkas campagne op Buro Lima. Je ontvangt in die tijd velen berichten en verzoeken te stemmen op een bepaalde vereniging of stichting. Elk lid van een stichting of vereniging doet tenslotte moeite om reclame te maken en zoveel mogelijk stemmen te winnen. Ik heb het bericht ontvangen van een vriendin op mijn facebook pagina, Op een of andere manier viel dat ene bericht mij speciaal op. Ik ben me gaan verdiepen in het bericht waar ik kon lezen dat deze stichting te kampen heeft gehad met diverse tegenslagen, zo moesten ze noodgedwongen verhuizen van locatie en hadden ze ook nog te maken gehad met een binnenbrand. Ik ben de website van deze stichting gaan opzoeken en was direct onder de indruk. Na dat ik wat op papier had gezet en het een en ander had uitgewerkt heb ik een afspraak gemaakt met de stichting. Na enkele weken ben ik op een donkere en kille avond op bezoek geweest in een tijdelijk onderkomen. Al was het op een bovenverdieping in een tijdelijk onderkomen, ik voelde direct de warmte en had meteen een klik. Voor mij was de kogel door de kerk, we gaan ervoor. Veel leuke acties op touw zetten en zo veel mogelijk geld inzamelen voor Buro Lima. Voor meer informatie over deze stichting kan je terecht op www.burolima.nl We houden u op de hoogte op deze website van de komende acties.