"DOELBEWUST" actueel nieuws

Op deze pagina vind u de nog alle komende acties die we "DOELBEWUST" organiseren voor het goede doel.

Scrol naar beneden voor alle nog komende acties                                              ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

CRAZY PAAS BINGO  

 

 VRIJDAG 2 APRIL  Aanvang 19:30 uur

Een gezellig avondje bingo via livestream. I.v.m. corona ff anders maar met crazy veel mooie prijzen. Bij elk bingo boekje ontvangt u één  lot voor de gratis loterij en u ontvangt één gratis twenty one ticket. Dit alles zit verpakt in een enveloppe die verkrijgbaar is vanaf 1 maart á €10,00 bij de volgende verkooppunten. 

Vorstenbosch - Dagwinkel

Nistelrode - Feel Good Sparkling

 Wat is Crazy Bingo

Voor de mensen die onze crazy bingo avonden eerder hebben bezocht weten dat het prijzen regent. Heb je bingo bij twee rijtjes of een volle kaart dan win jij niet alleen een mooie prijs, ook de beide buren die links en recht langs de bingo winnaar zaten kregen de zelfde prijs zonder zelf bingo te hebben. Op deze manier wordt de kans op een prijs wel erg groot. Verder geven we nog wat andere prijzen weg op een manier die crazy waardig is. Omdat we nu bingo spelen via een live stream mag u vooraf twee namen doorgeven die in geval van bingo ook een prijs winnen.  Dit kunnen bijvoorbeeld vrienden, buren of familie zijn, of iemand van wie jij vind dat hij of zij het verdiend. Het doorgeven van de twee namen moet wel vooraf gebeuren. Hoe u dit doet leest u in de brief die u ontvangt bij aankoop van een bingo boekje. (Het is wel van belang dat de twee personen die u aanmeld zelf ook mee spelen)

Twenty one Ticket

Met dit ticket maak je deze keer kans op de super mooie extra GOED GEVULDE VUURKORVEN maar we hebben natuurlijk nog veel mooie andere prijzen. U ontvangt één twenty one ticket gratis.  LET OP, U MAG UW TWENTY ONE TICKET(S) PAS OPENEN TIJDENS DE BINGO AVOND OP AANWIJZING VAN DE PRESENTATORS. 

GRATIS LOT VOOR DE LOTERIJ / EXTRA LOTERIJ VOOR DE JEUGD.

U ontvangt in bij uw bingo kaarten ook een gekleurd lot nr. Dit lotnummer heeft de kleur (Geel, Rood, Groen of Blauw) Met dit lotnummer dien je jezelf vooraf aan te melden. U leest hier alles over in de bijgevoegde brief bij uw bingo kaarten. Voor de jeugdige deelnemers t/m 15 jaar organiseren we een speciale ronde met natuurlijk aangepaste prijzen. Deze ontvangen na aanmelding via de mail een speciaal lotnummer.

 

Bij het kopen van een bingo boekje ontvangt u een gesloten enveloppe met daarin de bingokaarten, het gratis lot voor de loterij en het gratis twenty one ticket. In deze enveloppe bevind zich ook een brief met daarop de nodige informatie en uitleg over de avond. 

 

Voorwaarden en uitleg

Je hebt een bingo boekje met 5 blaadjes. Elk blaadje is verdeeld in 6 blokken. We spelen 5 verschillende rondes en per ronde spelen we voor:

  • voor 1 rijtje (horizontaal op de gehele kaart)
  • 2 rijtjes (horizontaal in het zelfde blok)
  • de volle kaart (3 rijtjes in het zelfde blok)

Bij een bingo op één rijtje ontvangt alleen de bingo winnaar een prijs.

Bij twee rijtjes of een volle kaart ontvangen de personen die de bingo winnaar heeft opgegeven ook een prijs. LET OP: Bij meerdere tegelijke bingo's wordt er door de notaris door middel van een loterij bepaald wie de bingo winnaar wordt. De verliezer in dit geval ontvangt dan een troostprijs. In dit geval ontvangen dan ook alleen de personen gekopeld een de bingo winnaar een prijs.

Heeft u bingo, dan stuurt u direct een app naar onze bingo notaris. Dit nummer wordt op de bingo avond voor aanvang bekend gemaakt. Vervolgens maakt u een foto van u kaart en stuurt deze direct naar het zelfde nummer zodat wij een controle kunnen uitvoeren.

Leg uw tekefoon alvast in de app stand met de tekst "Bingo" u hoeft in het geval van bingo dan alleen maar op verzenden te drukken. Verder is het handig het telefoon nummer vooraf in uw telefoon op te slaan (bijvoorbeeld onder de naam BINGO NOTARIS) 

Voordat wij beginnen, zenden wij 15 minuten voor aanvang alvast een beeld met geluid uit, zodat je kunt controleren of alle techniek bij jou correct werkt. Zodra je in het videoscherm hieronder tikt of klikt, verschijnen onderin een aantal bedieningsknoppen. De meest rechtse maakt het scherm beeldvullend.