"DOELBEWUST" actueel nieuws

Op deze pagina vind u de nog alle komende acties die we "DOELBEWUST" organiseren voor het goede doel.

Scrol naar beneden voor alle nog komende acties                                              ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■

HERFST WANDELTOCHT T.B.V. KWF

Zondag 27 oktober

Op zondag 27 oktober houden we weer onze jaarlijkse wandeltocht t.b.v. KWF (kankerbestrijding Nederland)

Diverse afstanden van 5 - 10 - 15 - 20 km lopen door de prachtige natruur van natuurgebied de Maashorst en Bedaf. Onderweg een lekker gratis bakkie koffie met een koekje. Én, Bij terugkomst gratis genieten van een lekker warme kop soep.

Start en finish zijn bij Bar de Ketel aan de Kerkstraat in Vorstenbosch. De inschrijfkosten zijn €5,- die ten goede komen aan de KWF. (Kinderen betalen 2,50)

Starttijden:

15 en 20 Kilometer 08:00 uur tot 11:00 uur

05 en 10 kilometer 09:00 uur tot 12:00 uur

Crazy Bingo (Kerst special)

Win jij een van de wel 100 prijzen!

Woensdag 11 december bouwen we de Stuik weer om in een gezellige kerstsfeer. Niet alleen voor de kerstmarkt maar ook voor de Crazy Bingo (de kerst specal) Op deze woensdag zijn er weer heeeel veel prijzen te verdienen. Ook hebben we een kerstballen geluksboom. Kaarten voor de Crazy Bingo zijn vanaf 1 november verkrijgbaar bij de Dagwinkel in Vorstenbosch, Dio shop in Nistelrode en bij paperpoint in Heeswijk-Dinther.

KERSTMARKT ZATERDAG 14 DECEMBER

"Stuik Vorstenbosch"

Op zaterdag 14 december wordt gemeenschaphuis de Stuik weer omgebouwd tot een waar kerstparadijs.

Vele gezellige kraampjes zijn tijdens deze kerstmarkt weer te bezoeken. Kom gezellig snuffelen en/of lekker proeven van de velen proeverijen die we op deze kerstmarkt te bieden hebben.

De Kerstmarkt is geopend van 18:00 tot 22 uur en is gratis te bezoeken.